Tag: академски

Прв академски час на Правниот факултет „Јустинијан Први“ (во живо)

Прв академски час на Правниот факултет „Јустинијан Први“ на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје.https://www.facebook.com/MediumskaInformativnaAgencija/videos/623130765047283

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот