Tag: аквариум

Шилегов: Скопје ќе го има првиот аквариум во регионот

Град Скопје ќе го има првиот аквариум од градовите на поранешна Југославија. Со што овој објект ќе има и регионално влијание, односно планот е...

Дедо Мраз ги храни рибите во аквариум во Тајланд

Посетителите на аквариум во Тајланд оваа недела беа изненадени кога видоа како Дедо Мраз плива, носејќи вреќа полна со храна, опкружен со риби.Аквариумот во...

Вo Кина претставен аквариум висок над два километра

– Вo Кина ќе биде откриeн џиновски аквариум, што е изграден на височина од над 2.200 метри над новотона морето.Аквариумот е отворен за посета...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот