Tag: акредитивни

Средба Османи – Кундурос, по повод предавањето на копиите од акредитивните...

Министерот за надворешни работи на Република Северна Македонија Бујар Османи денес го прими новоименуваниот вонредeн и ополномоштен амбасадор на Хеленската Република во Република Северна...

Пендаровски ќе ги прими акредитивните писма на новоименуваните амбасадори на ЕУ...

Претседателот Стево Пендаровски денеска ќе ги прими акредитивните писма на новоименуваните амбасадори на Република Словенија и на Европската Унија во Република Северна Македонија.Акредитивните писма...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот