Tag: акцина

Штајнмаер: Европа треба да ја сподели вакцината за коронавирус со посиромашните...

Германскиот претседател Франк-Валтер Штајнмаер нагласи дека откако вакцината за коронавирус ќе стане достапна, Европската унија треба да сподели некои од своите дози за да...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот