Tag: акционер

Буфет стана најголем акционер во Банк оф Америка

Компанијата „Беркшир Хетхевеј“, сопственост на американскиот милијардер Ворен Буфет, службено стана главен акционер во Банк оф Америка откако го искористи правото за купување на...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот