Tag: „Акција 21“

Прочистувањето на правосудството прв приоритет во „Акција 21“

Премиерот Зоран Заев на денешната прес-конференција ги промовираше 10-те приоритети на Владата за следната 2021 година, наречени „Акција 21“, а како прв на листата...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот