Browsing: албански театар

Со доделување на наградите за најдобрите, доцна синоќа беа спуштени завесите на 19-то издание на фестивалот „Албански театар во Македонија“, кој традиционално се одржува во Дебар. Стручното жири предводено од Џеват Лимани  за најдобра претстава…