Tag: Ал Џезаира

Заливските земји го условуваат Катар

Листа со 13 барања која во петокот му беше врачена на Катар, може да ја извлече оваа држава од изолацијата во која ја ставија...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот