Browsing: арм

„Сто припадници на Армијата на Република Северна Македонија заминуваат за учество во хуманитарна операција во Република Словенија. Согласно одлуката на…

Четириесетина семејства на припадници на Армијата и Министерството за одбрана (МО) кои се корисници на станови што потекнуваат од станбениот…