Tag: ајфон 6С

„Епл“ повлекува 88.000 „ајфони“

Од „Епл“ соопштуваат дека ќе повлечат 88.000 „ајфон 6С“, но се негира дека причина за тоа е ризикот од експлозија и самозапалување.Компанијата почна програма...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот