Tag: а победа

ВМРО-ДПМНЕ: Сиљановска Давкова победи во најголем број општини

Картата е црвена. ВМРО-ДПМНЕ и Гордана Сиљановска Давкова победија во најголем број на општини во Република Македонија.ВМРО-ДПМНЕ и Гордана Сиљановска Давкова со народот освоија...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот