Browsing: банк

– По извршената оценка на барањето за ликвидносна поддршка поднесено од Народната банка, Европската централна банка (ЕЦБ) позитивно одговори на барањето,…

НЛБ Банка ад Скопје реализираше донација од 50 илјади евра, како првична парична помош за поддршка во напорите на надлежните…