Tag: бенч

Панел „Реформски бенч – мракови: Дали имаме реформи и зошто не?“

Пресек на реформите во судството, јавната администрација, безбедносните служби и СЈО, но и осврт на „детските болести“ на нашите реформи треба да даде панелот...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот