Tag: Беровска библиотека

Беровската библиотека „Народна просвета“ ги прогласи најдобрите читатели за 2020 година

Беровската библиотека „Народна просвета“, која работи во состав на Домот на културата „Димитар Беровски“, ги прогласи најдобрите читатели за 2020 година и на најредовните...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот