Tag: беровчанец

Жител на беровско преку Фејсбук сакал да намами на средба малолетничка

Министерството за внатрешни работи поднесе две кривични пријави против две лица еден од Берово и друго од Прилеп за кривични дела сторени преку социјалната...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот