Tag: Берч

Има ли подобар шеф? Своите работници ги носи на крстарење

Благодарение на идејата на шефот на компанијата „Берч Кабинет“, работниците на овој производител на канцелариски мебел ќе го заменат смрзнувањето во американската држава Ајова...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот