Tag: бесплатен

Повеќе од 85 илјади пензионери ќе можат секојдневно бесплатно да ја...

Пензионерите, лицата со попреченост и лицата со ретки болести се само дел од категориите на граѓани кои ќе добијат бројни социјални поволности и бенефицирани...

Граѓаните на Англија ќе можат двапати неделно бесплатно да тестираат за...

Граѓаните на Англија ќе прават бесплатно тестирање на коронавирус двапати неделно, објави британската влада. Бесплатно брзо тестирање досега беше достапно само за најранливите групи...

ЕУ планира да воведе бесплатен безжичен Интернет до 2025

Доаѓа крајот на немање Интернет, на барање лозинки од келнерки, на седење мирен 3 минути без ѕверење во телефонот – барем на територијата на...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот