Tag: бигла

Груевски: Во Делчево ќе направиме нов градски пазар, повеќенаменско игралиште, игралиште...

Во 2006 во Делчево имаше само 3.700 вработени лица, а на крајот од 2016 година бројот на вработени лица изнесуваше 4.620 лица или околу...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот