Tag: бизнис заедница

Пописот значаен за бизнис заедницата

Потребата од спроведување попис е неминовна со оглед дека во земјата попис не е спроведен веќе 20 години.Пописот треба да се спроведува регуларно, во...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот