Tag: бизнис-сектор

Светиниколскиот градоначалник на средба со бизнис-секторот

Градоначалникот на Општина Свети Николе, Сашо Велковски, денеска одржа состанок со бизнис-секторот.Тој истакна дека од страна на сопствениците на фабриките му е потенцирано дека...

Без решавање на постојните проблеми, тешко ќе се искористи државната поддршка,...

„Ги поздравуваме владините мерки за поддршка на инвестициите и за зголемување на платите, но прво мора да се решат проблемите кои го попречуваат нашето...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот