Tag: бизнис форум

Централниот регистар домаќин на светски бизнис-регистри од над 60 држави

Над 160 претставници на корпоративни деловни регистри од над 60 држави од денеска присуствуваат на 16. годишна конференција на Форумот за корпоративни регистри што...

Вицепремиерот Aнѓушев на бизнис форум во организација на Италијанската Агенција за...

Искуствата, технологиите и знаењата на италијанските компании во фазите на проектирање, изведба и надзор на градежните проекти кои се планира да се реализираат во...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот