Tag: биолошка разновидност

МЖСПП: Да ја зачуваме биолошката разновидност и природните екосистеми за тие...

„Петти јуни е Светски ден на животната средина и оваа година меѓународната заедница го посвети на заштита на биолошката разновидност повикувајќи на акција против...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот