Tag: блага зина

Ќе имаме блага зима

Предвидувањата за климатските изгледи за зимата 2016/2017 се дека таа ќе биде блага со голема веројатност за повисоки температури и повеќе врнежи од просекот....

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот