Tag: „Благој Ѓорев“

Хаварија во велешки „Благој Ѓорев“, петта за 18 месеци

„Од прехранбената индустрија А.Д „Благој Горев“ попозната како велешка маслодајна вчера во 10,50 минути во СВР Велес бил пријавен инцидент-хаварија настаната на резервоарот за...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот