Browsing: Блок

Холандија смета дека Северна Македонија треба безусловно да ги отпочне пристапните преговори за членство во ЕУ, односно дека по донесувањето…

Европската перспектива треба да се охрабри и претставува единствен пат за стабилност, безбедност и просперитет на регионот, рече министерот за…