Tag: болни лица

Во Крива Паланка утре ќе гласаат 180 изнемоштени и болни лица

Доверливиот избирачки материјал за претседателските избори пристигна во Општинската изборна комисија во Крива Паланка. Распределбата по избирачки места е направена и се е подготвено...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот