Tag: борис кидриќ. гоце делчев

Груевски: Зголемување на вработеноста во Демир Капија

Проекти за зголемување на бројот на вработени во Демир Капија, подобри услови за учениците во основното образование, како и подобрување на инфраструктурата, најавија претседателот...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот