Tag: Борче Стамов

Дојран на 23 јули ќе решава дали ќе се градат рудници

Референдум во Дојран ќе има на 23 јули кога жителите ќе се изјаснуваат дали се за или против отварање рудници на територијата на општината,...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот