Tag: Браже

Браже: Северна Македонија од безбедносен конзумент стана контрибутор на безбедноста за...

Северна Македонија од безбедносен конзумент стана контрибутор на безбедноста за помалку од 20 години.Ова е најважното достигнување и за Северна Македонија и за Северноатлантската...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот