Tag: браќа миладиновци

Се реновира вториот кат на Градската библиотека „Браќа Миладиновци“

Се реновира вториот кат на Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ во Скопје со цел подобри услови за работа и пружање квалитетни услуги на корисниците.„По долг...

Владата ќе расправа за повеќе од 80 точки на денешната владина...

Владата на Република Македонија денеска ќе одржи редовна седница на која ќе расправа за прашања од повеќе области.Покрај разгледувањето на состојбите во процесот на...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот