Tag: бренди

Шише за бренди од Титаник продадено на аукција за речиси 88.000...

Сребрено шише за бренди коe му припаѓалo на патник од прва класа на Титаник е продаденo на аукција за 76.000 фунти (88.000 евра).Сопственикот го...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот