Tag: бригада

Проштална церемонија во Лариса пред преселбата на Командата на Бригадата на...

„Во штабот на Бригадата на Југоисточна Европа (SEEBRIG) во грчкиот град Лариса вчера се одржа проштална церемонија во пресрет на префрлувањето на Командата во...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот