Tag: британска амбасадорка

Црна Гора: Минувач намерно кашлал во британската амбасадорка

Британската амбасадорка во Црна Гора, Алисон Кемп изјави дека за време на разговор со лице вработено во Институтот за јавно здравје, пришол еден маж...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот