Tag: британски затвори

Во британските затвори секој 10-ти затвореник странец е Албанец

Дури 10 проценти од странските затвореници во Велика Британија се Албанци.Нивниот број се зголемил петпати во изминатите 10 години, оставајќи ги зад себе другите...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот