Tag: бугарски медиуми

МИА и БТА потпишаа договор за размена на информации

Директорите на Медумската информативна агенција – МИА, Драган Антоновски, и на Бугарската телеграфска агенција – БТА, Кирил Волчев, денеска во Рим потпишаа Договор за...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот