Tag: „Вакцина пасош“

„Вакцина пасош“: Без него нема да може да патуваме

20 декември 2020EuronewsПандемијата ги затвори границите и патувањето ќе беде можно во најдобар случај само доколку патниците се подготвени за карантин.Со доаѓањето на вакцината,...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот