Tag: Валона

Голем пожар во Албанија

Пожарот кај селото Гориште кај Валона и понатаму е активен, а состојбата е крајно сериозна, затоа што огнот се приближува до нафтените бушотини, пишуваат...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот