Tag: вацини

ЕП неделава ќе гласа за укинување на патентите за вакцини против...

– Европскиот парламент неделава ќе гласа за предлогот за резолуција со која се повикува Светската трговска организација да ги отфрли патентите за вакцините против...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот