Tag: „вајлд-карта“

Клајстерс доби „вајлд-карта“ за Индијан Велс

„Белгијката Ким Клајстерс, која на возраст од 36 години ја продолжи тениската кариера, доби „вајлд-карта“ за претстојниот турнир во Индијан Велс, САД“, објавија организаторите.Клајстерс...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот