Tag: велика

Москва протерува 50 британски дипломати

Русија протерува 50 британски дипломати во рамките на возвратните мерки по труењето на поранешниот руски шпион во Велика Британија.Поради таа причина повеќе земји протераа...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот