Tag: вербален напад

ЗНМ бара одговорност за вербалниот напад кон новинарите на ТВ „Вис“

Здружението на новинарите на Македонија остро ги осудува вербалниот напад и недоличното однесување на градоначалникот на општина Ново Село, Блажо Велков, и советникот од...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот