Tag: верување

Во Бразил 11 милиони луѓе веруваат дека Земјата е рамна

Две работи се сигурни – дека еден ден ќе починам и дека Земјата е рамна – тоа е ставот на Рикардо, сопственик на ресторан...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот