Tag: вељуса

Општина Струмица ќе ги реконструира изгорените домови на културата во Куклиш...

– Општина Струмица изработи комплетна техничка документација за целосна реконструкција на изгорените домови на културата во селата Куклиш и Вељуса и за нив е...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот