Tag: „Виолина и филм“

„Виолина и филм“ онлајн концерт на Пламенка Трајковска

Под наслов „Виолина и филм“ вечерва преку Фејбук и Јутуб каналите онлајн концерт ќе одржи виолинистката Пламенка Трајковска.Низ мултимедијално онлајн доживување, Трајковска ќе ги...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот