Browsing: влада

Собранието денеска, по речиси двочасовна пленарна дискусија, ја изгласа техничката влада. За избор на Владата потребно беше просто мнозинство на…

На крајот на идната недела, согласно законските рокови, ќе се одвива процедурата за избор на техничката влада, изјави премиерот Димитар…