Tag: „Во мојот свет“

Креативна работилница за деца од Здружението „Во мојот свет“

Археолошкиот музеј во рамките на Европските денови на културно наследство и во согласнот со годинашната тема „Уметност и забава”, денеска ќе организира креативна работилница...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот