Tag: „Денови на македонската фотографија“

Изложба на фотографии „Денови на македонската фотографија“ во Штип

Во штипската галерија „Безистен“ изложени се 123 фотографии со различни тематски жанрови, во рамките на Денови на македонската фотографија.Претседателот на фото клубот „Широк агол“...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот