Tag: „Дома си е дома“

Фотографија од домашна туристичка дестинација на платформата „Дома си е дома“

Министерството за економија во текот на денешниот ден ја замени фотографијата која е употребена на платформата „Дома си е дома“ (www.domasiedoma.gov.mk и www.pushimenevend.gov.mk) преку...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот