Tag: „За Петровден сите на планина“

На Пониква се одржа традиционалниот влашки етно фестивал „За Петровден сите...

Во планинскиот туристички центар Пониква на Осоговските Планини се одржа традиционалната меѓународна средба на Власите „За Петровден сите на планина“, чиј организатор е пејачката...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот