Tag: „Златоврв“

Спелеолозите од прилепскиот клуб „Златоврв“ изведоа вежба за спасување деца од...

Со импресивна акција спелеолозите од прилепскиот клуб „Златоврв“ изведоа вежба за спасување деца од пожар од седми кат на највисоката зграда во градот –...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот